Digitale nieuwsbrief Raad van Beheer.

Iedere maand geeft de Raad van Beheer een digitale nieuwsbrief, Raadar, uit. Hierin lees je meer over het door hen gevoerde beleid, vind je de laatste kynologische weetjes en doen zij verslag van bijeenkomsten. Ook vermelden zij in de Raadar welke verenigingen lid zijn geworden van de Raad van Beheer, vind je er een overzicht van kynologische functies en geven zij een beknopte kynologische agenda weer.  

Aanmelden voor de Raadar

Wil je op de hoogte blijven wat er in kynologisch Nederland gebeurt, meld je dan aan voor de gratis digitale nieuwsbrief Raadar. De Raadar bevat zeer nuttige informatie welke voor iedere hondenliefhebber van belang kan zijn. Iedereen kan zich op de Raadar abonneren.

Inschrijven-nieuwsbrief Raad van Beheer

U kunt de Raadar van april via onderstaande link direct bekijken.

Raadar april 2021